Oktoberplaner

Måndag, ny vecka och ny månad. Efter en bra helg inleder vi veckan med att vinka hejdå till maken som åkte iväg på arbetsresa allt för många dagar. Så nu är det tjej-tid som gäller i detta hushåll. Jag, Lillis och kissekatten vår. Hur ska det gå? Nånej, det ska nog gå hur bra som helst, och för hoppningsvis snabbt också för det är alltid lika tråkigt att ha Älsklingen borta.

Men mycket roligt har jag/vi ändå framför oss både kommande veckan och under resten av månaden. Men mellan allt skoj, vardagssysslor, jobb och fritid ska ändå lite praktiskt ske här hemma också. Eftersom november kommer gå till Skymning Gryning så ske höststädningen ske nu i oktober. Fönstren ska tvättas, dammet torkas och golven ska skuras. Har fyndat nya gardiner till vardagsrummet, men de är fortfarande för långa så de ska först korta av. Men när allt detta är gjort ska väl huset hållas städat och fint till jul? (eller hur är det med en ett och ett halvårigt yrväder i huset? *höhhö*)

För att pigga upp detta mörka ruskiga höstväder som oktober gett oss från början, ska vi pigga upp stämningen med en bild från sommaren..

2.10.17.jpg

 

Lämna en kommentar