Om mig

Pernilla heter jag och är en 29 årig ung kvinna som är född och uppvuxen i Karleby. Nuförtiden bor jag tillsammans med min man, vår dotter och vår kissekatt ute på landet i Vörå. Jag är glad, positiv och utåtriktad och har stora ambitioner i livet och en väldigt stor passion för musiken.

Jag är utbildad musikpedagog, oboist, musiker och körledare, och jag jobbar som musiklärare i Vörå. Jag har studerat klassisk musik främst genom mitt huvudinstrument oboe, men sången står mig också väldigt nära hjärtat har hittat sin rätt mera i lättmusiken. Jag utexaminerades i maj 2014 som musikpedagog från Metropolia Yrkeshögskola, och 2009 som musiker vid Mellersta Österbottens Konservatorium. Jag har sedan sex-åring stått på teaterscenen och medverkat såväl i teater, revyer som musikaler. Att få jobba med människor i form av musik är något som verkligen är guld värd!

Förutom musiken så är mina intressen pyssel, trädgård, handarbete, inredning, resor, bakning osv, så allt detta får ni läsa om här på bloggen.

Lämna en kommentar